In

Once upon a time...


Happy friday everyone! I've just done my workout in the gym and had shower, so I'm fresh and ready to start a day. I have an fall break at school since yesterday and I'm enjoying every second of it. Today my boyfriend's planning to take me somewhere, I don't know where. It's a surprise for me and I can't wait for it. I promise to take a lot of pictures and post it (; I've been shopping a lot lately and can't wait to show you what I got. There are plenty of fall and winter clothes and also some new make up.

I have some news about my school. I will tell you later when everything is arranged. Keep your fingers crossed for my plans. And I'm really sick and bored of my present school. It's such a nasty school but I know it's the best one in Slovakia. But the attitude of our teachers is disgusting. I shouldn't complain so much :D it takes so much positive energy from me. I should stop writing about school when it's break. Sory man (:

So here are the pictures I want to share with you. I really like them, I felt like a princess. The photographer paid so much attention to me, and I had a vision how the total outcome should look like and she outperformed my expectation. Applause for my photographer. I'm afraid we will have a long pause together because she has a lot to study and moreover she works. But I hope she'll find some extra time, to make pictures of my outfits. Love working with her, Anyways, I've got really good camera from my beloved parents and my mother promised to take pictures of my outfits everyday. Hope she will (:

Have a beautiful HALLOWEEN and amazing weekend. Enjoy the photographs.


Krásny piatok všetkým! Práve som prišla z fitka, takže som pripravená začať môj bežný deň. V škole máme jesenné prázdniny od včera a skutočne si užívam každú ich sekundu. Dnes môj priateľ plánuje prekvapenie, niekam ma chce vziať na víkend, takže už sa nemôžem dočkať. Sľubujem, že budem fotiť, aby som vám mohla ukázať niečo z môjho šatníka ;-) V poslednej dobe som dosť nakupovala, všetko sú už jesenné a zimné veci a taktiež make-up.

Za ten dlhý čas, čo som bola na jesennom odpočinku :-D, mám nejaké novinky ohľadom mojej školy. Poviem vám o tom neskôr, keď to už bude všetko isté. Držte mi palce. A popravde, som zhnusená a znudená z mojej súčasnej školy. Je hrozná, i keď "najlepšia" na Slovensku. Avšak, prístup našich učiteľov je otrasný. No nemala by som sa toľko sťažovať :-D Uberá mi to veľa pozitívnej energie. Už by som mohla prestať hovoriť o škole počas aj keď mini prázdnin.

Teraz vám prispievam fotky, o ktoré sa chcem s vami podeliť. Veľmi sa mi páčia, cítila som sa ako princezná počas nášho fotenia, fotografka sa mi venovala na 200%. Ja som mala istú predstavu ako by mali výsledné fotky vyzerať, no ona predstihla moje očakávania. Veľká vďaka. No mám strach, že teraz budeme mať dlhšiu pauzu so spoločným fotením, keďže má toho veľa v škole a tiež v práci. Ale dúfam, že si nájde nejaký čas aby sme pofotili zimné outfity. Veľmi rada s ňou spolupracujem, naozaj ma veľký talent. 

Želám vám krásny halloween a úžasný víkend. 














OUTFIT OF THE DAY

COAT: Zara

SHIRT: H&M

JEANS: Zara

JEWELLERY: Swarovski

MAKE-UP: everything Chanel

NAIL'S GEL: Opi pastel pink

Related Articles

3 comments:

  1. Bože Inka, ja ti tak závidím tu tvoju krásu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška ja zbožňujem tvoje komentáre a ďakujem veľmi za podporu, avšak tu nie je čo závidieť :) ty sama si mega krásna ;)

      Odstrániť