In Fashion

FALL IN THE AIR


Good morning everybody! Saturday is a lazy day for me, I love it because I usually chill and do some work for school. Today is a National day in Slovakia, it's kind a weird one, we remeber the ones that passed away. The roads and cemeteries are full of people, so every year I decide to go to cemeteries like a week or two after. 

Today I'm planning to go to Vienna for a little shopping and just to hang out with my boyfriend. I'm totally in love with this city, it's just an hour by car from my home and it's a completely different world. The streets are crowded and shops are full of shopaholics :D

But I'd like to share with you some of my fall pictures, they are also graduation pictures. I had them taken in Banská Bystrica. I knew one great photographer from this city, she is very young and talented. I can't wait for our next cooperation. She promised me to take a lot of pictures for this blog. Hope it will be soon. So here are the pictures and I hope you like it (:


Dobré ráno všetkým! Sobota je deň na leňošenie, milujem ju, pretože vždy len oddychujem alebo si dokončím nejakú prácu do školy. Dnes máme na Slovensku sviatok, podľa mňa je zvláštny, pretože spomíname na tých ktorí tu už nie sú, no ja spomínam stále. Cesty aj cintoríny sú plné ľudí, takže ja chodím páliť sviečky o týždeň alebo dva neskôr.

Dnes plánujem ísť do Viedne na malé nákupy a len tak sa poprechádzať s priateľom. Zbožňujem toto mesto, je to len hodinu od môjho domova a je to úplne iný svet. Ulice sú preplnené ľuďmi a obchody plné "šopoholikov" :D

Ale čo by som vám dnes chcela ukázať, sú moje jesenné fotky, ktoré tiež použijem na oznamká. Fotili sme ich v Banskej Bystrici. Už dlhšie som vedela o jednej fantastickej fotografke, je veľmi mladučká a talentovaná. Už sa teším na naše ďalšie fotenie. Sľúbila mi, že nafotíme nejaké fotky na tento blog. Dúfam, že to bude už čoskoro. Tak tu máte fotky a dúfam, že sa vám budú páčiť (:












OUTFIT OF THE DAY

JACKET: Zara

SHIRT: Reserved

JEANS: Zara

WATCH: Michael Kors

SHOES: Timberland

The photographer: Gabriela Mendelová Facebook

Ingrid

Related Articles

4 comments: