In Fashion

Black & white


Hello dear followers!

Today's been a beautiful day. We have easter break at school so we had great time. We went to the old part of the city to take some pictures and then we had coffee and ice cream. I love days like this, you do not have to do anything, just chill. 
Yesterday I had done my nails, you can see them on the pictures. They are pretty girlish, glossy pink (:
About the outfit: I love the combination of black & white, it's elegant and I feel comfortable wearing these colors. I chose the plain black top and I wore the blue neckleace with this top. The handbag and sneakers are last year collection by Armani Jeans. I just love the shoes, they are very comfortable. And the top of the look made my red lips, the lipstick I use is by Lancôme, Gloss in Love. This one hydrates the lips and brings beautiful color. I hope you like this look and please comment below if you have any questions on me.

Ahojte drahí followeri!

Dnes bol krásny deň. Máme veľkonočné prázdniny v škole, tak sme si dnes užili deň voľna. Išli sme do historického centra nášho mesta nafotiť fotky a potom sme sa stavili na kávu a zmrzku. Zbožňujem dni ako ten, keď nemusím nič robiť, len sa poflakovať :D
Včera som bola na manikúre, môžete vidieť aj na fotkách novú farbu. Nechty sú dosť dievčenské, lesklé ružové :-)
O outfite: Milujem kombináciu čiernej & bielej, je to veľmi elegantné a tiež sa v týchto farbách cítim dosť pohodlne. Zvolila som si čisto čierny top a doplnila ho modrým náhrdelníkom. Kabelku a tenisky mám z minuloročnej kolekcie Armani Jeans. Tie tenisky mám veľmi rada, sú neskutočne pohodlné. A čaro môjmu ,,looku" dotvorili moje červené pery, rúž ktorý používam je od Lancôme, Gloss in Love. Tento hydratuje pery a má krásnu farbu. Dúfam že sa vám páči môj ,,look" a prosím komentujte, ak máte nejaké otázky. 

Clothes I wore:
Leather jacket - Zara
Top - Sisley
Trousers - Zara
Shoes - Armani
Handbag - Armani
Necklace - Zara

Pictures are taken (again) by Petra Javorková.

Join us on Facebook here and do not forget to entre the GIVEAWAY :-)

Love Ingrid <3

Related Articles

4 comments:

  1. Oooch tá bunda!!! <3 a mohla by si inak spraviť tutorial na ten účes, čo máš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem:)) Na tutoriáloch sa pracuje, avšak nakoľko je to náročnejšie na čas, nestíhame všetko naraz :)
    Prajeme pekný deň:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásna si! :) chválim kabelku, od AJ sú skvelé tiež jednu mam a neviem ju pustiť z rúk :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť