In Fashion

BEIGE


OMG the weather is so depressing today. Suitable for sleeping or doing nothing :D I don't like it because I feel withou energy and nervous. Moreover, I don't feel like studying. But I don't feel like studying at all :D In this weather I better watch my favourite movies or listen to the music. I just bought new DVD (The fault in our stars) and CD (Fifty shades of Grey soundtrack). I've seen the mentioned DVD already and that's wonderful movie even though it is very sad. And I listen to that CD the whole day. The songs are fine, the best are by Ellie Goulding, Beyoncé and Sia. Today I just plan to study because during my little holiday I missed a lot at school.

Otherwise, I wore this outfit for the lunch with family. It's very comfortable. My hair are terrible because I'm too lazy to wash them everyday :D When I used to do the highlight, my hair looked fresh for five days. But the highligh made my hair very dry so the ends of my hair used to crack off and the hair couldn't grow. So I've decided to not having done the highlight ever again. My hair got better and thicker and they could grow (: If you have similar problem, I advise you to stop doing the highligh. It's a really big issue for our hair. Now I am satisfied with the color of my hair but I'd like to have them lighter and I'm gonna wait until they grow waist (;

Ach, dnes je veľmi depresívne počasie. Také akurát na spánok a nič nerobenie :D Nemám rada šero, potom sa cítim bez energie a podráždená. Ba čo viac, nemám chuť sa ani učiť. Ale to ja nemám vôbec :D V takomto počasí najradšej pozerám moje obľúbené filmy alebo počúvam muziku. Zrovna včera som si kúpila nové DVD (Na vine sú hviezdy) aj CD (soundtrack k filmu Päťdesiat odtieňov sivej). Spomínané DVD som už videla, ale je to neskutočne krásny film i keď veľmi smutný. A CD počúvam dnes celý deň. Pesničky sú fajn, hlavne od Ellie Goulding, Beyoncé a Sia.  Dnes sa plánujem už len učiť, lebo počas mojich mini prázdnin som toho vymeškala až-až. 

Inak tento outfit som si obliekla na obed s rodinou. Je veľmi príjemný a pohodlný. Vlasy mám v hroznom stave ale nechce sa mi ich každý deň zmývať :D Keď som si dávala robiť melír tak mi vydržali svieže 5 dní. Melír mi ich veľmi vysušoval, a tým pádom sa mi odlamovali končeky a vlásky nemohli rásť. Tak som sa pred rokom a pol rozhodla prestať s melírom. Vlasy sa mi spevnili a začali konečne rásť (: Ak máte podobný problém, tak vám radím prestať s melírom a vrátiť sa k nemu po nejakej dobe. Je to obrovská záťaž pre vlasy. Ja som teraz s mojou farbou spokojná i keď by som ich chcela ešte belšie, no chcem vydržať pokým mi vlasy nenarastú aspoň po pás (;











OUTFIT OF THE DAY

COAT: Mango

SHIRT: H&M

JEANS: Diesel

SHOES: Zara

HANDBAG: Prada

EARINGS: H&M

WATCH: Michael Kors

Enjoy the rest of sunday!
Ingrid

Related Articles

2 comments:

  1. ja si vlasy osobne nefarbím, lebo už takto ich mám zničené až až :D ale odkedy sa chodím dávať pravidelne strihať mi rastú celkom rýchlo :) ten kabátik je super Inka, si krásna, elegantná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej Miši ďakujem, každý komentárik od teba si vážim (: Mne tiež začali rásť po pravidelnom podstrihovaní (;

      Odstrániť