In Fashion

LAST DAYS OF WINTER


Beautiful monday everyone! It's officially spring break (even that I have to study every day :( I'm gonna make CAE Certificate from English language so I try to study as much as I can. Unfortunatelly, I got sore throat yesterday and today my bf gave me one cool spray, actually it's called DUBOVE KVAPKY. It's super strong and after two aplication I feel relief. I hate this season, everybody is ill, I've been through different illnesses in last couple of weeks so I eat vitamins on daily bases

I wore this clothes to movies. It's very comfortable and I looove that jacket. I went to watch the movie FOCUS (Will Smith & Margot Robbie). Will Smith is one of my favouritest actors and that's why I really wanted to see this movie. And honestly, there's nothing much to do in Slovakia how to spend free time. I go to the movies everytime I see good trailer.

Back to the outfit: I haven't worn this skirt and boots for a long time. I love wearing skirts, but in the cold winter I just didn't dare to wear it. Now it's getting nicer so it's really high time to wear skirts (; Otherwise, I also like wearing stockings (maybe in next post). I picked denim skirt and I added the necklace to complete my look. I also tried to wear Timberland shoes with this outfit and it looked well, there's always plenty of options how to combine different pieces.

Krásny pondelok všetkým! Od dnes máme oficiálne prázdniny (i keď učiť sa musím každý deň :( Onedlho mám certifikát z anglického jazyka a snažím sa pripravovať tak často ako sa len dá. Bohužiaľ, od včera ma nenormálne bolí hrdlo ale dnes mi môj priateľ poradil jeden super sprej, teda vlastne DUBOVÉ KVAPKY. Sú veľmi silné a už po dvoch aplikáciach cítim, že tá bolesť ustupuje. Nemám rada toto obdobie, všetci sú chorí, choroby sa striedajú a ja sa len dopĺňam množstvom vitamínov. 

Dnešný outfit som si zvolila do kina. Je taký ležérny, pohodlný a tú bundičku milujem. Dnes som si bola pozrieť film FOCUS (Will Smith & Margot Robbie). Will Smith je jeden z mojich najobľúbenejších hercov a preto som si tento film nechcela nechať ujsť. A popravde tu na Slovensku nie je veľa možností ako tráviť voľný čas. Do kina preto chodím vždy keď ma nejaký trailer zaujme. 

Späť k outfitu, túto sukňu a čižmičky som nemala na sebe už nejakú tú dobu. Veľmi rada nosím sukne, no v takejto zime som nemala na to veľakrát odvahu. Teraz keď už začína byť teplejšie tak som začala nosiť sukne viac. Taktiež veľmi rada nosím vzorované pančušky (možno v ďalšom príspevku). K sukni som zvolila klasickú riflovú košelu a outfit som doplnila náhrdelníkom. K sukni som si skúšala obuť aj klasické "Timberlandy" a tiež to vyzeralo fajn, vždy je nekonečne veľa možností ako skombinovať jednotlivé kúsky.














OUTFIT OF THE DAY

JACKET: Zara

SHIRT: Stradivarius

SKIRT: Zara

BOOTS: Butik in Trnava MH shoes

HANDBAG: Armani Jeans

NECKLACE: Stradivarius

Have a beautiful and successful week! 

Prajem krásny a úspešný týždeň!

Ingrid

Related Articles

4 comments:

  1. Veľmi ma zaujala riflová košeľa a pefektný make-up. :)

    Vladies
    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No vzhľadom na to, že si tento článok pozerám mrtva a chorá z postele tak viem ako sa cítiš :D mne na hrdlo pomáha najviac zázvor :) je to síce odporné, ale čo už :D

    Veru, tuto niekedy jak keby skapal pes, na film som videla len trailer, tak uvidime, či ho stihnem aj v kine :)

    a si krásna ako vždy :) chcela by som nakupovať v tvojej skrini :D a nerozmýšľala si nad spravením nejakého tutoriálu líčiaceho? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zázvor je tiež super, no tieto dubové kvapky mi zabrali takmer okamžite (:
      Ten film bol fajn, taký oddychový a dobre sa na to pozeralo, Margot je tam perfektná (;
      A na tutoriali budem pracovať zajtra. Už veľmi dávno som chcela začať točiť videá, no nevedela som robiť v editor programoch. Snáď to zajtra dobre dopadne a budem ho môcť zverejniť (;
      Miška ďakujem ti za každý jeden komentár, veľmi ti ďakujem za tvoju podporu ❤️

      Odstrániť